22 Şubat 2025

Güncel Haber Sitesi

Eğitim, Sağlık, Ekonomi, Teknoloji Haber Sitesi

Berber koltuğunda Erdoğan anısı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, berberini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Koruma Müdürü Muhsin Köse'ye benzemesi nedeniyle güvendiğini belirtti.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, akşam saatlerinde katılacağı bir televizyon programı için saç tıraşı oldu. O anları kayda aldıran Vucic, berberine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma müdürü Muhsin Köse’ye benzemesi nedeniyle güvendiğini ifade etti. “Bıyıkları tıpkı Erdoğan’ın koruma müdürüne benziyor”, diyerek berberini Erdoğan’ın korumasına benzeten Vucic, şunları da paylaştı:

“Berberim, özel bir vaka. Kendisi mesleğinin zirvesinde bir profesyonel fakat Erdoğan’ın korumalarınınkine benzeyen bıyıklarıyla tanınıyor. Bıyıkları tıpkı Erdoğan’ın koruma müdürünün bıyıklarına benziyor. Bitirmeden önce her defasında jileti, usturayı boynumun etrafında gezdirirken ‘Bana güveniyor musun?’ diye soruyor. Tabii ki güveniyorum, bana arkadaşlarımdan birinin korumasını hatırlatıyorsun, sana nasıl güvenmem?”