MSB duyurdu. 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri Haftanin ve Barış Pınarı Bölgelerinde PKK/YPG’li Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde 2, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 3 PKK/YPG’li terörist operasyon sonucunda etkisiz hale getirildi.

Açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Haftanin ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen teröristleri etkisiz hale getirerek terörle mücadeleye devam ediyor. Terörü kaynağında yok etmek için kararlılıkla operasyonlarımıza devam edeceğiz” denildi.

Related Posts

CHP’den 14 yıl sonra Bayburt’ta tarihi miting: Özgür Özel ne mesaj verecek?

CHP’nin “Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük” talebi ile başlattığı miting serisinin onuncusu Bayburt’ta düzenleniyor. CHP, 14 yıl sonra Bayburt’ta… CHP lideri Özgür Özel’in vereceği mesajlar merak ediliyor.

İsrail İran’da yeniden nükleer tesis vurdu!

İran medyası geçtiğimiz saatlerde 5 farklı şehirde patlamalar duyulduğunu aktardı. İran hükümeti, Tahran’daki saldırıda birçok İHA düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan Tahran’ın yanı sıra İsfahan, Buyin Zehra, Zanjan ve Karaj şehirlerinde de patlamalar …

Güney Afrika’daki sel felaketinde ölü sayısı 57’ye yükseldi

Güney Afrika’nın Doğu Cape eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar ve kar fırtınalarının neden olduğu sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye yükseldi.

Barış Yarkadaş: Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek; görüşme talebi İmamoğlu’ndan geldi

Barış Yarkadaş: Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek; görüşme talebi İmamoğlu’ndan geldi

Dehşet 112’ye gelen telefonla ortaya çıktı! Baba ve oğlunu öldürdü, kadını yaraladı: İfadesi ‘pes’ dedirtti

Muğla’da 112’ye gelen telefonla ortaya çıkan olayda baba ve 12 yaşındaki oğlu öldü, anne ise ağır yaralandı. Olay sonrası yaralı olarak yakalanıp tutuklanan zanlının ifadeleri ise ‘pes’ dedirtti.

Avrupa Birliği’nden çok konuşulacak karar! Türkiye-Yunanistan sınırı boyunca asker yerleştirilecek

Avrupa Birliği’nin dış sınırlarında sürekli bir Sınır Muhafızları Birliği’nin kurulması için çalışmaların başladığı resmen duyuruldu. Bununla birlikte Yunanistan Antalya’nın Kaş ilçesi karşısındaki Kızılhisarlı (Meis) Adası’ndan tüm Ege ve Batı Trakya’daki Edirne’ye kadar olan tüm sınır bölgesine Avrupa Birliği Sınır Muhafızları Birliği yerleştirilecek.