Meteoroloji’den Kuzey Ege için fırtına uyarısı: Rüzgar, 6 ila 8 kuvvetinde esecek

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; rüzgarın bu sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği ifade edildi.

Fırtınanın perşembe günü, akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenirken, açıklamada çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Trump’tan Türkiye ziyareti için yeni açıklama: Putin şartı

ABD Başkanı Trump’ın Özel Temsilcisi Kellogg, “Devlet Başkanı Putin’in (İstanbul’a) gelmesini umuyoruz, o zaman Başkan Trump da orada olacak. Onunla çok iyi bir görüşme olabilir” ifadelerini kullandı.

MHP Ankara İl Başkanı’ndan Özgür Özel’e: ‘Haddini bildirmek sadece zaman meselesi’

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alarak “Haddini aşanlara hat bildirmek bizim için sadece zaman meselesidir. Siyaset kisvesi altında terbiyesizlik yapanlar sarf ettikleri cümlelerin acı bedelleri ile mutlaka karşılaşacaklardır” dedi.

PKK’nin ‘fesih’ bildirisi sonrası teröristbaşı Öcalan’dan ilk mesaj: ‘Önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum’

PKK elebaşı Abdullah Öcalan, terör örgütü PKK’nin fesih ve silah bırakma kararını aldığı kongresine yönelik mesajında, “Tarihi 12. kongrede alınan kararları ve önümüzdeki döneme ilişkin mesajları saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Almanya’da darbe girişimi: 4 kişi gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor

Almanya Federal İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, “Almanya Krallığı Derneği”nin anayasal düzeni yıkmaya çalıştığı suçlaması nedeniyle yasaklanmasına karar verdi. Örgütün 4 elebaşının gözaltına alındığı bildirildi.

KONDA’nın anketi Erdoğan’ın canını sıkacak!

KONDA Araştırma’nın 12-13 Nisan tarihlerinde yaptığı ankette Türk halkının yüzde 67’si “Seçimi Erdoğan’ın kazanması Türkiye için kötü olur” yanıtını verirken Erdoğan ve İmamoğlu’nun yarışacağı bir seçim senaryosunda İmamoğlu yüzde 43 oy alırken, Erdoğan yüzde 33’te kalıyor.

Erdoğan: Her an müjdeleri alabilirsiniz

Erdoğan, “Cennet annelerin ayakları altındadır’, bakın ‘Babaların ayaklarının altındadır’ demiyor. Ben annemin ayağının altını öpmek isterdim annem çekerdi. Anne neden çekiyorsun cennet kokusu var derdim.” ifadesini kullandı.