Vedat Milor’dan “Kent Lokantası” değerlendirmesi: 40 liraya dört çeşit yemek, bu fiyat gerçek mi?

Vedat Milor, İPA Başkanı Buğra Gökçe ile Kent Lokantası Deneyimini Paylaştı

Türkiye’nin önde gelen gurme isimlerinden Vedat Milor, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökçe ile birlikte Kent Lokantası’na ziyarette bulundu. Milor, deneyimini sosyal medyada paylaşarak 40 liraya dört çeşit yemek sunulmasının gerçekliğini sorguladı.

İPA Başkanı Gökçe ile beraber Kent Lokantası’na giden Milor, ziyaretini sosyal medya platformlarından takipçileriyle paylaştı. Yaptığı paylaşımda, “40 liraya dört çeşit yemek… Bu fiyat gerçek mi?” şeklinde soru yöneltti ve deneyimini videolar aracılığıyla takipçileriyle paylaştı.

Vedat Milor, Kent Lokantası’nda yedikleri menünün içeriğini detaylarıyla anlattığı videoyu YouTube kanalında yayınladı. Mercimek çorbası, patatesli et yemeği, makarna ve tatlıdan oluşan 40 liralık menünün hem doyurucu hem de ev yapımı yemek lezzetinde olduğunu vurguladı. Yemeklerin özenle hazırlandığı ve hijyenik bir ortamda servis edildiği bilgisini verdi. Kent Lokantası’nın uygun fiyatlarla temiz ve lezzetli yemekler sunarak geniş bir müşteri kitlesine hitap ettiğini belirtti. Öğrencilerden emeklilere, çalışanlardan her kesime hitap eden lokantanın kaliteli hizmet anlayışıyla beğeni topladığını ifade etti.

Annem Ankara: Ne dönem ne de Ankara Dizisi Olabiliyor!

Milor’un Kent Lokantası deneyimine dair paylaştığı videonun görseli:

Günün Öne Çıkan Haberleri

  • Erdoğan: Bölücü Caniler Ya Bir An Önce Silahlarını Gömecekler Ya da Silahlarıyla Birlikte Toprağa Gömülecekler
  • Mevduat Oranları Güncellendi: İşte 1 Milyon TL’nin Getirisi
  • Trump’ın Otelinin Önünde Tesla Aracı Patlatıp Kendini Öldüren Askerin Notları Ortaya Çıktı: Bu Bir Terör Saldırısı Değil, Uyanış Çağrısı
  • Nez’e Ahlaksız Teklif; Ali Koç’tan “Bu Kişinin Kongre Üyeliği Askıya Alınsın” Talimatı!
  • 3,5 Yaşındaki Efe’yi Annesi Boğarak Öldürmüş
  • Eski Başkan Yurt Dışına Kaçtı; Yunus Emre Enstitüsü’nde Milyonlarca Dolarlık Sahte Fatura İddiası!

Related Posts

Muhammed Yakut’a Almanya’da cenaze töreni

Hollanda’da tahliye edildikten bir gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un cenazesi, vasiyeti üzerine Almanya’nın Duisburg kentinde defnedildi.

İmamoğlu’ndan operasyonlara tepki! ‘Demokrasiyi açıkça askıya aldınız’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından sabah saatlerinde Adana, Adıyaman ve Antalya’da yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu paylaşımında, “Demokrasiyi açıkça askıya aldınız. İstanbul’da başlattığınız hukuk dışı müdahaleyi şimdi Antalya, Adana ve Adıyaman’a taşıdınız.” dedi

Yeni trafik yasası yürürlükte: Bu sürücülerin ehliyetleri tamamen iptal edilecek!

Avustralya’da trafik güvenliğini artırmak amacıyla hazırlanan yeni yasa değişiklikleri 1 Temmuz 2025’te yürürlüğe girdi. Aşırı hız yapan, alkollü ya da ehliyetsiz araç kullanan sürücüler artık mahkeme kararı beklenmeden ehliyetlerini kaybedecek. “Sıfır tolerans” ilkesiyle uygulamaya alınan bu düzenlemeler, riskli sürücüleri trafikten kalıcı olarak uzaklaştırmayı hedefliyor. Ayrıca ehliyetini kaybedenlerin yeniden trafiğe dönmesi için zorlu test ve denetim süreçlerinden geçmesi gerekecek.

BBC’den Gazze belgeselini sansür

Match of the Day’in eski sunucusu Gary Lineker, Gaza: Doctors Under Attack adlı belgeselin BBC tarafından yayımlanmaması sonrası kurumun en üst düzey yöneticilerini hedef aldı. Londra’daki özel gösterimde konuşan Lineker, “Bu belgesel mutlaka …

Rekabet Kurumu’ndan Spotify’a inceleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığı gerekçesiyle hukuki süreç başlatılacağı açıklanan Spotify’a Rekabet Kurumu tarafından inceleme başlatıldı.

Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke Rusya oldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, 15 Ağustos 2021’de meydana gelen yönetim değişikliği sonrası kurulan Afganistan yönetimini resmen tanıdıklarını bildirdi.