Vali Aksoy, AFAD’ın Yeni Binasını İnceledi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, AFAD’ın Yeni Hizmet Binasını İnceledi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün (AFAD) yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. AFAD’ın yeni hizmet binasının yapımı devam ediyor ve Vali Aksoy yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında Vali Aksoy’a Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Ali Hamza Pehlivan eşlik etti.

Eskişehir’de AFAD’ın yeni hizmet binası inşaatı hızla ilerlerken, Vali Aksoy’un yapılan incelemeleriyle birlikte proje hakkında detaylı bilgi edinildi. Eskişehir’e kazandırılacak olan bu modern hizmet binası ile afet ve acil durum yönetimi alanında daha etkin bir hizmet sunulması hedefleniyor.

Related Posts

Şara: “Suriye devleti, ülkedeki tüm azınlıkları ve mezhepleri koruma taahhüdünü sürdürmektedir”

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Süveyda’daki son durumla ilgili ulusa sesleniş konuşması yaptı. Şara, “Dış güçlere bel bağlamak ve Süveyda’yı uluslararası çatışmalarda bir araç olarak kullanmak, Suriye halkının çıkarlarına hizmet etmez; tam tersine, krizi derinleştirir ve ülkenin birliğini tehlikeye atar” dedi.

Karabük’te 4 Öğrenci YKS’de Tam Puan Aldı

Karabük’te 4 öğrenci, 2025-YKS AYT’de tam puan alarak tarihi bir başarıya imza attı.

Hande Erçel sosyetik düğünde: Ünlü elbiseyi giydi

Son dönemde kariyeriyle olduğu kadar stiliyle de gündemden düşmeyen Hande Erçel, modacı Elie Saab’ın oğlu Celio Saab’ın Lübnan’daki düğününe katıldı. Ünlü oyuncu, stiliyle tam not aldı.

Düzce’de Çalılık Yangını Söndürüldü

Düzce Ağa Mahallesi’nde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, 5 dönüm alan zarar gördü.

Yüksek Nemle Sıcak Hava Bunalttı

Adana, Mersin ve Osmaniye’de yüksek nem ve sıcak hava nedeniyle vatandaşlar dışarı çıkmıyor.

Osmaniyeli esnaf anlattı… ‘Vatandaş mısır yiyemiyor, yarım istiyorlar’

Osmaniye’de mısır satan esnaf, tanesi 10 liradan satılan mısırı bazı vatandaşların alamadığını ve yarım almak istediğini ifade etti.