Kütahya’da Kenevir Operasyonu

Kütahya’da Kenevir Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gediz ve Şaphane ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda kenevir bitkisi ve kenevir tohumu ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında, uyuşturucu suçlarıyla mücadele eden jandarma ekipleri, Gediz ve Şaphane ilçelerinde yaptıkları operasyonlarda kenevir bitkisi ve tohumları bulundu.

Olayla ilgili olarak şüpheli oldukları belirlenen ve gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlemler başlatıldı. Kütahya İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda ele geçirilen kenevirlerin miktarı hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer konuyla ilgili detaylı açıklama yapmadı. Konu hakkında gelişmeler olduğunda detaylar paylaşılacaktır. – KÜTAHYA

Related Posts

Trabzon’da Muhtarlık Binası Yanlış Anlaşıldı

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’ndeki eski belediye binasının en üst katına asılan ‘Muhtarlık’ tabelası, binanın tamamının muhtarlık ofisi olarak kullanıldığı algısına neden oldu. Ancak sadece bir odası muhtarlık ofisi olarak kullanılmakta. Muhtar Sami Apaydın, devletin atıl durumda bulunan bu binaya sahip çıkmayı amaçladığını belirtti.

Alman polisi 6 bin 300 Türkün peşinde. Her yerde aranıyorlar

Almanya’da federal ve eyalet polis teşkilatlarının ortak veri tabanında, 1 Temmuz 2025 itibarıyla 147 bin 995 kişi hakkında yakalama kararı bulunduğu açıklandı. DW Türkçe’nin haberine göre, arananların 128 bin 738’i yabancı uyruklu, vatansız veya …

Bursa’daki yangına gönüllü geldiler, uçurumda can verdiler: Ölenlerin sayısı 3’e yükseldi

Bursa’nın Gürsu ve Kestel ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale etmek için Bolu’dan gönüllü olarak gelen su tankerinin uçuruma yuvarlanması sonucu ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Açlıkla savaş: Gazze’ye havadan yardım atmaya başladılar

Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün’e ait uçaklar, Gazze kentine paraşütle 8 yardım kutusu attı.

Gençleri ‘küfürlü konuşma’ diye uyaran adamı metroda evire çevire dövdüler

İstanbul’da Yenikapı- Atatürk Havalimanı metrosunda bir grup genç -yüksek sesle konuşup küfürler etti. Bir yolcu onları uyarınca ortalık savaş alanına döndü, 6 kişinin saldırısına uğrayan adamın zor anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İsrail’in düzenlediği saldırılarda Gazze en az 11 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda en az 11 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.