Kayseri’de torbacı operasyonu: 22 kişi tutuklandı

Kayseri’de Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Operasyon Gerçekleştirildi

Kayseri’de, uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokaklarda torbacı olarak bilinen suçluların yakalanması için yoğun bir çalışma yürüttü.

Toplamda 95 ekip ve 197 personelin katılımıyla gerçekleştirilen Şehit İbrahim Birol-8 operasyonunda, eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve 27 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, narkotik köpeği MİA’nın da katılımıyla çeşitli cins ve miktarlarda uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 150 adet fişek ve iki adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 22’si tutuklanırken, diğerleri ise serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Related Posts

TBMM Başkanı Kurtulmuş, DEM Parti ile görüşecek

TBMM Başkanı Kurtulmuş, DEM Parti ile görüşecek

Murat Yetkin: Kurultay iptalinden en çok Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memnun olacak

Murat Yetkin: Kurultay iptalinden en çok Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memnun olacak

Buğday tarlasında yangın: 120 dönüm alan kül oldu

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesine bağlı Çaytepe Mahallesi’nde buğday ekili bir arazide çıkan yangın, 120 dönümlük alanı küle çevirdi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, ekipler soruşturma başlattı.

Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff: Hamas’ın ateşkes teklifine cevabı kabul edilemez

ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff, İsrail-Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerine yönelik sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Witkoff, ABD’nin ateşkes teklifine Hamas’ın verdiği cevabı “hiçbir şekilde kabul …

Dünyamıza 1000 km hızla geliyor: Türkiye’den çıplak gözle görülecek

Güneş’teki 8.2’lik koronal patlama meydana geldi. Oluşan jeomanyetik fırtına dünyaya bin 1000 kilometre hızla yaklaşırken; kuzey ışıklarının görülebileceği öne sürüldü.

Taksim’de Gezi Direnişi anmasına polis ablukası: Gözaltına alınanlardan 83’ü serbest!

Gezi Parkı eylemlerinin 12. yıl dönümünde Beyoğlu’nda bir anma düzenlendi. Taksim Dayanışması’nın çağrısı üzerine Mis Sokak’ta toplanan siyasi parti, sendika, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yurttaşlar “Karanlık Gider, Gezi Kalır” pankartı açtı. Anmanın sona ermesiyle dağılım başladığı anlarda polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Çağdaş Hukukçular Derneği, gözaltındaki 95 kişiden 83’ünün serbest bırakıldığını açıkladı.