İş yerlerine baskın: 1 milyon 500 bin TL’ye kadar cezası var

Bursa Ticaret İl Müdürlüğü, Yangın Tüplerini Fahiş Fiyatlarla Satan İşletmeleri Takibe Aldı

Bursa Ticaret İl Müdürlüğü, Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de yaşanan, 78 kişinin yaşamını yitirdiği yangının ardından yangın tüplerini fahiş fiyatlarla satan işletmeleri takibe aldı.

Facia sonrası yangın tüpü satan iş yerlerinde denetim yapıldı. Denetimde, 400-500 TL değerindeki yangın tüplerini 2 bin TL ve üzerinde satan 10 iş yerine işlem yapıldı.

1 Milyon 500 Bine Kadar Cezası Var

400-500 TL değerindeki yangın tüplerini 2 bin TL ve üzerinde satan 10 işletmeye tutanak tutuldu. Bu iş yerlerine, Ticaret Bakanlığı tarafından 149 bin TL’den 1 milyon 500 bin TL’ye kadar para cezası uygulanabileceği belirtildi.

Denetimlerin ileriki günlerde diğer illerde de devam edeceği öğrenildi.

Related Posts

Rusya’dan İsrail’e gözdağı: Putin’in sağ kolundan ‘dünya cehenneme döner’ çıkışı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İsrail’in İran’da iktidar değişikliği hedefiyle ilgili “Herhangi bir ülke veya ülkelerden oluşan grubun, başka ülkelerde iktidar değişikliğini tartışmaması gerekiyor. Böyle olursa, dünya cehenneme dönüşebilir.” dedi.

Bilecik yangını köyleri küle çevirdi

Sakarya’da üç gün önce çıkan ve Bilecik’e sıçrayan yangın köyleri küle çevirdi.

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Fethiye’de iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretenler yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üreten 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Aydın’da maki yangını

Aydın’ın Didim ilçesinde makilikte yangı çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: ‘Kurultayı tartışmak ve tartıştırmak iktidarın ekmeğine yağ sürmektir’

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı’nı tartışmak ve tartıştırmak iktidarın ekmeğine yağ sürmektir. Cumhuriyet Halk Partisi 47 yıl sonra Türkiye’nin 1. partisi olmuştur ve ilk seçimde Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in haksızlıklara, hukuksuzluklara boyun eğmeyen, özgüvenli siyaset anlayışıyla iktidar olacaktır. Bu yönetim anlayışıyla da ülkemize ihtiyacı olan ve hak ettiği demokrasiyi getirecektir” dedi.