Gazelle Otel kapatma kararı aldı

Grand Kartal Otel Yangınında Tutuklamalar Devam Ediyor

Grand Kartal Otel’de meydana gelen ve 78 kişinin yaşamını yitirdiği, 51 kişinin yaralandığı yangın olayıyla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheliden 9’u tutuklandı. Tutuklananlar arasında işletme sahibi Halit Ergül ve şirket genel müdürü Emir Aras da bulunuyor. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, benzer ihmallerin Gazelle Resort ve Spa Otel’de de yaşandığını tespit ederek, Halit Ergül’e ait oteldeki, aralarında Genel Müdür Ahmet Demir’in de bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı. Bazı şahıslar tutuklanırken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında son olarak Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar ve Gazelle Resort ve Spa Otel Müdürü Ahmet Demir tutuklandı.

Gazelle Resort ve Spa Otel Geçici Olarak Kapatıldı

Gazelle Resort ve Spa Otel yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Sosyal medyada ve haberlerde yanıltıcı bilgilerin yayılmasını önlemek amacıyla, Gazelle Resort & Spa yönetimi tarafından otel geçici olarak kapatılmıştır. Bu karar, otelin faaliyetlerinin durdurulması ve hukuki sürecin sonlanmasına kadar doğru bilginin kamuoyuna ulaştırılması amacıyla alınmıştır. Otel kapatıldığı süre boyunca, misafirlerin mağdur olmamaları için gerekli önlemler alınacak ve rezervasyonlarla ilgili sorunlar en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.”

Related Posts

Borsa haftaya yükselişle başladı – 28 Nisan 2025

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, S&P’nin kredi notu teyidi ve güçlü bankacılık-holding performansının da etkisiyle haftaya yüzde 0,26 artışla 9.457,25 puandan giriş yaptı.

Türkiye’nin dev şirketi Fransızlara satılıyor

Borusan şirketlerinden Borusan Tedarik Zinciri Çözümleri ve Teknoloji A.Ş.’nin Fransız denizcilik devi CMA CGM iştiraki CEVA Logictics’e 440 milyon dolar bedelle satışı için taraflar arasında sözleşme imzalandı. Satış süreci, Rekabet Kurumu’nun onayının ardından tamamlanacak.

Meydanı Amerika’ya bıraktılar

Vatandaş kara kara faturaları nasıl ödeyeceğini düşünürken iktidar elektrik dağıtım işini
Amerikalılara verdi. 4 milyon abone, fatura öderken ABD’li şirkete para kazandırıyor.

Beymen’in kurucusu duayen iş insanı Osman Boyner vefat etti

Boyner Holding ve TÜSİAD’ın kurucularından Türk Tekstil ve moda dünyasının duayen ismi Osman Boyner, 99 yaşında hayatını kaybetti.

Faiz artışı sonrası kredi kartı kullanımında rekor! Tüketici tercihlerini değiştiriyor

Faiz oranlarındaki artış yurttaşları kredi kartlarına yönlendirdi. Kredi kartı ve kredili mevduat hesabı kullanımı hızla arttı. Bu eğilim, önümüzdeki dönemde de devam edebilir.

Haluk Görgün: 25 milyon dolarlık yeni bir açılım yapacağız

Haluk Görgün, savunma sanayisi yatırım ve geliştirme faaliyetleri programı kapsamında geçen yıl 25 firmaya 25 milyon dolar destek verdiklerini belirterek, “Aynı kapsamda 25 milyon dolarlık yeni bir açılım yapacağız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir