Ekrem İmamoğlu’ndan Halk TV soruşturmasına tepki: Suça değil haber yapana operasyon garabeti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Güçlü Açıklamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, cesaretli bir şekilde yolculuğa devam edilmesi gerektiğine vurgu yaparken, gazetecilerin cesaretinin demokrasi için önemli bir rol oynadığını belirtti.

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden İmamoğlu, hukuktan gelen gücün istismar edildiğini ve topluma korku salındığını belirtti. Bu baskılara karşı durmaya devam edeceğini söyleyen İmamoğlu, vatandaşların korkmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Hukuku temsil etmeyen kişilerin kötü uygulamalarıyla ilgili de konuşan İmamoğlu, yaşananlarla ilgili adaletin olmadığını ve bu durumun ileride bu kişilerin aleyhine döneceğini dile getirdi. Kendisine yapılan hukuksuz uygulamalara da tepki gösteren İmamoğlu, adaletin sağlanmadığını ve suçluların korunduğunu belirtti.

Ülkede yaşanan adaletsizliklere de değinen İmamoğlu, millete karşı yapılan haksızlıkların kabul edilemez olduğunu ifade etti. Güvenin sağlanamadığı bir ortamda ne ekonomik sorunların çözülebileceğine ne de ülkenin ilerleyebileceğine dikkat çeken İmamoğlu, tek çözümünün sandıkta olduğunu söyledi

Related Posts

İzmir’de odacıyı da gözaltına almışlar

İzmir operasyonunda haklarında gözaltı kararı verilen 157 kişi ile ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı: Ölü çıkan bir şüphelinin yanında bir odacı ve bir şoför de sorgulanıyor.

‘Kontrollü yıkım’da panik anları! ‘Kurtlar Vadisi’ oyuncusunun evi hasar aldı

İstanbul Güngören’de kentsel dönüşüme giren binanın ‘kontrollü yıkımı’ esnasında yan taraftaki binanın iki dairesinde hasar oluştu. Hasar gören bina hakkında daha önce yıkım kararı olduğu öğrenilirken söz konusu bir dairenin Kurtlar Vadisi, Seksenler ve Şahane Damat gibi dizilerde rol alan oyuncu Orhan Yaylacıkoral’a ait olduğu ortaya çıktı.

UNICEF: Gazze’de çocukların durumu gittikçe kötüleşiyor

UNICEF Sözcüsü Kazem Abu Khalaf, Gazze’de her gün çatışmalarda ölen ya da yaralanan ortalama çocuk sayısının 87’yi bulduğunu belirtti.

Bayburt-Erzurum sınırında uçak düştü!

Bayburt-Erzurum sınırında içerisinde 2 kişinin bulunduğu M20 j tipi uçak kaza kırıma uğradı. 2 kişiye ulaşmak için ekipler bölgeye sevk edildi.

Devlet hastanesinde mide bulandıran olay: Engelli kadına cinsel istismar

Erzurum Karaçoban Devlet Hastanesi’nde zihinsel engelli bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından hem hastanede hem de evinde cinsel istismara uğradı.

Havalimanında kaos: Kilometrelerce kuyruk oldu, uçuşlar kaçtı

İspanya’nın başkenti Madrid’deki Adolfo Suarez Madrid-Barajas Havalimanı’nın T-4 terminalinde büyük bir kaos yaşandı. Pasaport kontrol noktaları çöktü, kilometrelerce kuyruk oldu…