CHP lideri Özgür Özel, Bursa’daki AKP’li gençlere hitap etti ve “AK Gençlik, dededen topu alın. ‘Topu ver biz maç yapacağız’ deyin” şeklinde konuştu.
AKP Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, sosyal medya üzerinden Özel’e cevap verdi. İbiş, “Bizim Genel Başkanımız hep sahada, gol üstüne gol atıyor. Siz ise sahte lisansla bekliyorsunuz” şeklinde konuştu.
CHP’Lİ AYDIN’DAN SERT MESAJ: SENİN YERİNDE OLSAM…
CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, AKP’li İbiş’e karşılık verdi.
Aydın’ın sözleri şöyle:
“Şu anda bir araştırma yapıyorum… Sizin de aynı durumda olduğunuzu biliyorum.
Durumunuz hiç iç açıcı değil. Oylarınız azalıyor, gençlerden destek alamıyorsunuz ve eriyip gidiyorsunuz.
Ben senin yerinde olsam, gelecekte azar yememek için işime bakardım.
Çünkü siz sokaklarda, meydanlarda ve kampüslerde yoksunuz. Saha dışındasınız. Sizi dükkanlarda, marketlerde göremiyoruz.
Sizleri, diğer gençler utancından sustuğunda görüyoruz. Haksız atamalarla elde edilen mevkilerinize yükselirken gözlüyoruz.
Mülakatlarla elemelerde başarısız olan gençlerin feryadını duymuyorsunuz. İşsizlikten kırılan arkadaşlarımızı görmüyorsunuz. Diplomalı kardeşlerimizin maruz kaldığı yoğun iş temposunu gözlemlemiyorsunuz. Hapishane gibi yurt odalarında kalanların çabalarını göz ardı ediyorsunuz.
Siz koltuk kavgası dışında bir gündeminiz yok.
Biz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı adayımız, tüm başkanlarımız ve örgütümüzle birlikteyiz; dükkanlarda, marketlerde, meydanlarda varız. Tüm sokaklarda, tüm meydanlarda, kampüslerde, atölyelerdeyiz. Özgürlük, gelecek ve ekmek mücadelesi varsa, oradayız.”