Bolu’da iki tutuklama talebi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi Oteli Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen otel yangınında 78 kişi hayatını kaybetti. Yangınla ilgili olarak gözaltına alınan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve bir itfaiye personeli, tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 21 Ocak tarihinde Grand Kartal Otel’de çıkan yangınla ilgili çalışmalar devam ediyor. Gülener, Coşkun, ve itfaiye personeli İ.A. ile otelin iç mimarı A.B. jandarma komutanlığındaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edildi ve savcılıkta sorguları gerçekleştirildi.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Gülener, Coşkun ve İ.A. tutuklanmaları talebiyle Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Yangında hayatını kaybeden otelin sahibi Halit Ergül’ün diğer oteli Gazelle Otel’in Genel Müdürü A.D. ise halen savcılıktaki işlemlerin devam etmektedir.

Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz dahil olmak üzere 15 kişi tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Rusya’dan İsrail’e gözdağı: Putin’in sağ kolundan ‘dünya cehenneme döner’ çıkışı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İsrail’in İran’da iktidar değişikliği hedefiyle ilgili “Herhangi bir ülke veya ülkelerden oluşan grubun, başka ülkelerde iktidar değişikliğini tartışmaması gerekiyor. Böyle olursa, dünya cehenneme dönüşebilir.” dedi.

Bilecik yangını köyleri küle çevirdi

Sakarya’da üç gün önce çıkan ve Bilecik’e sıçrayan yangın köyleri küle çevirdi.

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Fethiye’de iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretenler yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üreten 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Aydın’da maki yangını

Aydın’ın Didim ilçesinde makilikte yangı çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: ‘Kurultayı tartışmak ve tartıştırmak iktidarın ekmeğine yağ sürmektir’

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı’nı tartışmak ve tartıştırmak iktidarın ekmeğine yağ sürmektir. Cumhuriyet Halk Partisi 47 yıl sonra Türkiye’nin 1. partisi olmuştur ve ilk seçimde Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in haksızlıklara, hukuksuzluklara boyun eğmeyen, özgüvenli siyaset anlayışıyla iktidar olacaktır. Bu yönetim anlayışıyla da ülkemize ihtiyacı olan ve hak ettiği demokrasiyi getirecektir” dedi.