Atakum’da Geleneksel 3×3 Basketbol Turnuvası Heyecanı

Atakum Belediyesi 3×3 Basketbol Turnuvası Büyük Heyecana Sahne Oldu

Samsun’un Atakum Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel 3×3 Basketbol Turnuvası, sporseverleri heyecan dolu anlara şahit oldu.

Atakum Belediyesi tarafından Banda Aceh Parkı’nda organize edilen turnuva, katılımcılar arasında büyük ilgi gördü. Kör Kesişler Takımı’nın zaferle ayrıldığı turnuvaya, 18 yaş üstü gençlerden oluşan 30 takımın mücadelesi damga vurdu.

‘Atatürk’ün Şehri Spor Yapıyor’ sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonda, takımlar arasındaki rekabet üç gün boyunca sürdü. Oyuncular sahada ellerinden gelenin en iyisini yaparken, tribünleri dolduran taraftarlar da coşkularıyla takımlarını destekledi.

Turnuvaya katılan gençler, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’e teşekkür ederken, gelecek etkinlikleri heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız da sporcularla bir araya gelerek basketbol oynadı. Yıldız, gençlerin salon sporlarıyla kötü alışkanlıklardan uzak durabileceklerini vurgularken, Türkiye’nin profesyonel liglerinde mücadele eden takımlar hakkında da bilgi verdi.

Gelecek sezon hentbol, voleybol ve basketbol maçları için yeni spor salonları yapmayı planladıklarını belirten Yıldız, spora ve gençlere desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. – SAMSUN

Related Posts

Kütahya’da Kenevir Operasyonu

Gediz ve Şaphane’de yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ve tohumu ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Trabzon’da Muhtarlık Binası Yanlış Anlaşıldı

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’ndeki eski belediye binasının en üst katına asılan ‘Muhtarlık’ tabelası, binanın tamamının muhtarlık ofisi olarak kullanıldığı algısına neden oldu. Ancak sadece bir odası muhtarlık ofisi olarak kullanılmakta. Muhtar Sami Apaydın, devletin atıl durumda bulunan bu binaya sahip çıkmayı amaçladığını belirtti.

Alman polisi 6 bin 300 Türkün peşinde. Her yerde aranıyorlar

Almanya’da federal ve eyalet polis teşkilatlarının ortak veri tabanında, 1 Temmuz 2025 itibarıyla 147 bin 995 kişi hakkında yakalama kararı bulunduğu açıklandı. DW Türkçe’nin haberine göre, arananların 128 bin 738’i yabancı uyruklu, vatansız veya …

Bursa’daki yangına gönüllü geldiler, uçurumda can verdiler: Ölenlerin sayısı 3’e yükseldi

Bursa’nın Gürsu ve Kestel ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale etmek için Bolu’dan gönüllü olarak gelen su tankerinin uçuruma yuvarlanması sonucu ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Açlıkla savaş: Gazze’ye havadan yardım atmaya başladılar

Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün’e ait uçaklar, Gazze kentine paraşütle 8 yardım kutusu attı.

Gençleri ‘küfürlü konuşma’ diye uyaran adamı metroda evire çevire dövdüler

İstanbul’da Yenikapı- Atatürk Havalimanı metrosunda bir grup genç -yüksek sesle konuşup küfürler etti. Bir yolcu onları uyarınca ortalık savaş alanına döndü, 6 kişinin saldırısına uğrayan adamın zor anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.