43 liraya aldığı metruk evi saraya çevirdi

İtalya’nın Sicilya Adasında 1 Euro’ya Satın Alınan Harabe Villalar, Yeniden Canlandı

İtalya’nın Sicilya adasında gerçek bir dönüşüm hikayesi yaşandı. ABD’li Rubia Daniels, 2019 yılında bölgedeki terk edilmiş evleri yeniden canlandırmak amacıyla sıra dışı bir adım attı. Planlama danışmanlığı yapan 51 yaşındaki Daniels, tanesi sadece 1 euro (yaklaşık 43 lira) olan altı harabe villa satın aldı.

İnşaat sektöründe 16 yıllık deneyime sahip olan Rubia Daniels, yıkık dökük durumdaki yapıları adeta küllerinden doğurdu. Her bir villanın renovasyonu ortalama 4 bin euroya mal oldu. İç mimariden mobilya seçimine kadar tüm süreci bizzat yöneten Daniels, evleri modern ve estetik bir yaşam alanına dönüştürdü.

Küçük bir servet değerindeki bu yenileme projesi, Daniels’ın sadece profesyonel bir dönüşüm başarısına imza atmasını değil, aynı zamanda ailesi ve arkadaşları için sıcak bir yuva kurma hayalini de gerçekleştirmesini sağladı.

Related Posts

Karabük’te tarihi eser operasyonu

Karabük’te düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 12 adet sikke ile tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 14 obje ele geçirildi.

Trump: Ukrayna ile nadir elementler anlaşması yürürlüğe girdi

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Ukrayna arasında nadir elementler anlaşmasının resmen imzalanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

CHP’li Pınar Uzun Okakın: “Artık yüz binlerce İmamoğlu olacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya platformu X’teki hesabına getirilen erişim engeline tepki gösterdi.

Emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

TBMM Genel Kurulu’nda, Saadet Partisi ve DEM Parti tarafından emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması için verilen grup önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Yeni Yol Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, “Emekli maaşlarının eşitlikçi biçimde hesaplanması, güncelleme kat sayısının büyümeyi yansıtması, adil ve öngörülebilir olması, bayram ikramiyelerin reel olarak artırılması ve kamu emeklilik sistemine yeniden güvenin tesis edilmesi artık ertelenemez bir zorunluluktur” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ile ticaret anlaşması imzaladıkların duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ile ticaret anlaşması imzaladıkların duyurdu

Le Meridien Otel’in sahibi MAKYOL’dan İmamoğlu açıklaması geldi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soruşturmasına konu olan jammer ve kamera bantlama görüntülerin yaşandığı Le Meridien Otel’in sahibi MAKYOL internet sitesi üzerinden iddialar hakkında açıklama yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir