Maradona’nın ölümüne ilişkin dikkat çeken gelişme: Yeni belgeler ortaya çıktı

Maradona Ölümüyle İlgili Yeni Gelişmeler

Arjantin futbolunun efsane ismi Diego Maradona’nın ölümüne dair yürütülen soruşturma kapsamında dava dosyasına önemli belgeler eklendi. Ulusal basında yer alan haberlere göre, savcılığın talebi üzerine Buenos Aires eyalet polisi, Maradona’nın son günlerini geçirdiği Olivos Kliniği’ne baskın düzenledi.

Baskında, Maradona’nın tedavisiyle ilgili çeşitli laboratuvar sonuçları, 300 tıbbi belge ve 500’den fazla e-postaya ulaşıldı. Haberlerde, Olivos Kliniği yöneticisi Pablo Dimitroff ile Yoğun Bakım Şefi Fernando Villarejo’nun mahkemede verdikleri çelişkili ifadelerin kararın alınmasında etkili olduğu belirtildi.

Operasyon sabah saatlerinde gerçekleştirilirken, polis yetkililerinin kliniğin sorumlu hekimi Juan Molinos, müdürü Pablo Castiello ve kliniğin sahibi Swiss Medical şirketinin yasal temsilcisi Gabriel Ravinovich ile görüştüğü ifade edildi.

Polis raporuna göre baskının amacı, mahkemeye sunulmayan delillere ulaşmak ve Maradona’nın 3-11 Kasım 2020’de aldığı tedaviye dair tüm kayıtları ele geçirmekti.

MARADONA’NIN ÖLÜMÜ

Maradona’nın ölümü sonrasında açılan soruşturma kapsamında, beyin cerrahı Leopoldo Luque ve psikiyatrist Agustina Cosachov da dahil olmak üzere 7 şüpheli, efsane futbolcunun ölümüne sebebiyet vermekle suçlanmıştı.

Futbol tarihinde unutulmaz bir yere sahip olan Maradona, 25 Kasım 2020’de Arjantin’in Tigre kentinde “kronik kalp yetmezliğine bağlı akut akciğer ödemi” nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Related Posts

Karabük’te tarihi eser operasyonu

Karabük’te düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 12 adet sikke ile tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 14 obje ele geçirildi.

Trump: Ukrayna ile nadir elementler anlaşması yürürlüğe girdi

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Ukrayna arasında nadir elementler anlaşmasının resmen imzalanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

CHP’li Pınar Uzun Okakın: “Artık yüz binlerce İmamoğlu olacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya platformu X’teki hesabına getirilen erişim engeline tepki gösterdi.

Emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

TBMM Genel Kurulu’nda, Saadet Partisi ve DEM Parti tarafından emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması için verilen grup önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Yeni Yol Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, “Emekli maaşlarının eşitlikçi biçimde hesaplanması, güncelleme kat sayısının büyümeyi yansıtması, adil ve öngörülebilir olması, bayram ikramiyelerin reel olarak artırılması ve kamu emeklilik sistemine yeniden güvenin tesis edilmesi artık ertelenemez bir zorunluluktur” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ile ticaret anlaşması imzaladıkların duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ile ticaret anlaşması imzaladıkların duyurdu

Le Meridien Otel’in sahibi MAKYOL’dan İmamoğlu açıklaması geldi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soruşturmasına konu olan jammer ve kamera bantlama görüntülerin yaşandığı Le Meridien Otel’in sahibi MAKYOL internet sitesi üzerinden iddialar hakkında açıklama yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir