Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Şehit Gaffar Okkan ile şehit polisler anıldı

Diyarbakır’da 24 yıl önce şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 mesai arkadaşı, dün şehit edildikleri yerde düzenlenen törenle anıldı.

Şehit Polis Gaffar Okkan Anısına Tören Düzenlendi

Diyarbakır’da düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve Diyarbakırspor futbolcuları katıldı. Program sırasında dualar okundu ve Şehit Okkan ve arkadaşlarının şehit edildikleri yerde anma töreni düzenlendi. Törende karanfiller ve Diyarbakırspor forması anıta bırakıldı. Bazı vatandaşlar da evlerinin penceresinden töreni takip ederek dualar etti. Şehit Ali Gaffar Okkan’ın fotoğrafları ise balkonlara asıldı.

Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yaptığı konuşmada, “Gaffar Okkan, görev süresi boyunca gönülden gönüle bir kardeşlik köprüsü inşa etmiştir” ifadelerini kullandı. Şehit polis memuru Gaffar Okkan için Antalya’da kendisine ismi verilen parkta da anma etkinliği düzenlendi. Ayrıca, Sakarya Hendek ilçesindeki mezarı başında da dualarla anıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şehit Gaffar Okkan’ı andı.